NuZorg Uitzenden & Detacheren

Voor zorgorganisaties

Voor zorgorganisaties

Om elke cliënt de beste zorg te bieden, is het juiste zorgpersoneel belangrijk. Maar de zorgprofessionals die je nu inhuurt voldoen niet altijd aan de gestelde eisen en verwachtingen. Daardoor verloopt alles nog niet vlekkeloos. Of door een tekort aan zorgpersoneel en ziekte op de werkvloer heb je moeite om de roosters rond te krijgen.
Daardoor loop je het risico dat de kwaliteit van de zorg afneemt, omdat jouw zorgpersoneel steeds minder tijd heeft voor noodzakelijke taken en de druk toeneemt. Je bent daarom voor jouw organisatie op zoek naar (tijdelijk) zorgpersoneel om extra ondersteuning te bieden. Maar hoe vind je de juiste zorgtoppers?

Zorgpersoneel inhuren via NuZorg Uitzenden & Detacheren

NuZorg Uitzenden & Detacheren helpt jou bij het vinden van de juiste zorgprofessionals om tijdelijk of vast te ondersteunen. De zorgprofessionals in ons netwerk beschikken over de juiste diploma’s, ervaring en deskundigheid om de kwaliteit te leveren die je verwacht. Wij controleren deze via MijnDuo op echtheid voordat een zorgprofessional in ons netwerk komt. Zo kunnen we kwalitatieve zorg garanderen! Daarnaast hebben ze hart voor de zorg en steken ze graag hun handen uit de mouwen.
NuZorg Uitzenden & Detacheren is een bemiddelingsbureau voor flexibel zorgpersoneel op uitzendbasis (vast of tijdelijk) of zzp’ers in de zorg. Wij zorgen voor de perfecte match tussen jou en de zorgverlener!

De mogelijkheden ontdekken of direct een vacature plaatsen?

NuZorg uitzenden & detacheren niet alleen een uitzend- en bemiddelingsbureau. 

Door mijn jarenlange ervaring en expertise als verpleegkundige denk ik ook graag mee in lastige casuïstiek. Zie NuZorg uitzenden & detacheren als een verlengstuk van je bedrijf. Om een voorbeeld te geven; sluit ik aan bij disciplinaire overleggen vooral bij kort en langdurige één-op-één begeleidingen, heb ik nauwcontact met onze zorgtoppers, de betrokken behandelaren en de zorginstellingen. Daarnaast verzorgen wij zonnodig intervisie momenten en houden wij korte lijntjes met alle betrokken partijen.


Alleen samen maken wij de zorg beter!

De mogelijkheden ontdekken of direct een vacature plaatsen?

Waarom een zorgtopper via NuZorg Uitzenden & Detacheren?

Ben je op zoek naar extra ondersteuning binnen jouw zorgorganisatie? Bij NuZorg Uitzenden & Detacheren zorgen we altijd voor de juiste match! Of dit nu om een tijdelijke zzp-opdracht in de zorg gaat of voor een vaste baan in loondienst. Wij helpen jou bij het zoeken van een (zzp) zorgprofessional die helemaal past bij jouw organisatie.

Plaats een vacature en ontdek jouw perfecte match in de zorg!

Plaats een vacature en ontdek jouw perfecte match in de zorg!

Meestgestelde vragen over werken via NuZorg Uitzenden & Detacheren

We kunnen ons voorstellen dat je nog wat vragen hebt over het werk in de zorg en werken via NuZorg Uitzenden & Detacheren. 
Wij vinden het veel belangrijker dat de juiste zorgprofessionals worden geplaatst, zodat de kwaliteit van de zorg kan worden gegarandeerd. Daarom vragen we niet de hoofdprijs voor onze werkzaamheden. Een ander voordeel van uitzendkrachten in de zorg: als organisatie hoef je niks uit te keren bij ziekte van de medewerker.
Wij horen graag wat er niet werkte. Waar liep je tegenaan? Wat had je graag anders gezien? Wij gaan namelijk graag met je in gesprek om te kijken waar de behoefte ligt en hoe wij daar succesvol bij kunnen helpen.
Kwaliteit, deskundigheid en veiligheid staan bij ons altijd voorop. Daarom komen de zorgprofessionals al binnen met de juiste diploma’s en certificeringen. Wij controleren of zij over deze diploma’s beschikken en op echtheid. Via een gecertificeerd scholingsinstituut bieden wij scholingen aan. Dit stimuleren wij ook bij al onze zorgverleners.

De scholingen zijn gebaseerd op de behoefte van de flexwerkers, maar ook van de zorgorganisatie. De flexwerkers kunnen zich hiervoor aanmelden. We houden een portfolio bij en daarmee kunnen zij aantonen dat zij bevoegd en bekwaam zijn.
× Hoe kan ik je helpen?