NuZorg Uitzenden & Detacheren

NuZorg Uitzenden & Detacheren derde meest talentvolle Starter van het Jaar 2022

NuZorg 3de meest talentvolle starter

Woensdag 21 december 2022 Arnhem – NuZorg Uitzenden & Detacheren heeft de derde plaats behaald in de Starter van het Jaar Award 2022. Deze award is speciaal bedoeld voor startende uitzenders en ondernemers in de flexbranche en wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die zich hebben onderscheiden op het gebied van innovatie, marketing, groei en maatschappelijke impact.

Voor oprichter Youssra Ghribi is het behalen van deze award een grote erkenning voor het harde werk en de inzet die ze heeft gestoken in het opbouwen van NuZorg Uitzenden & Detacheren. Het bedrijf is gespecialiseerd in het detacheren en uitzenden van zorgprofessionals aan instellingen in de gezondheidszorg en heeft in korte tijd een indrukwekkende groei doorgemaakt.

Youssra is erg trots op het behalen van deze award en ziet het als een bevestiging van het succes van haar bedrijf.

“Het is een geweldige erkenning voor al het harde werk dat we hebben gestoken in het opbouwen van NuZorg Uitzenden & Detacheren”, aldus Youssra. “We zijn ontzettend blij dat onze inspanningen en onze missie om de beste zorg te kunnen bieden aan onze klanten en het verschil te maken in de levens van mensen die zorg nodig hebben, op deze manier worden erkend.”

Het behalen van de derde plaats in de Starter van het Jaar Award is voor Youssra en haar team een belangrijke mijlpaal en een stimulans om door te blijven gaan met het ontwikkelen en verbeteren van hun diensten. De award biedt ook de mogelijkheid om zich te profileren als een toonaangevende speler in de zorgsector en hun visie en missie te delen met een groter publiek.

De oprichters van Starter van het Jaar zijn ook enthousiast over het behalen van de award door NuZorg Uitzenden & Detacheren. “Youssra en haar team hebben laten zien dat ze een ambitieus en succesvol bedrijf hebben opgebouwd in de zorgsector met veel potentie in de toekomst”, aldus de oprichters. “Ze hebben zich weten te onderscheiden en daarom verdienen ze deze award. We zijn blij om hen te kunnen feliciteren en we wensen hen veel succes voor de toekomst.”

Youssra hoopt dat het behalen van deze award zal bijdragen aan het versterken van de positie van NuZorg Uitzenden & Detacheren op de markt en dat het bedrijf zich verder kan ontwikkelen als een leider in de zorgbranche.

“We blijven ons inzetten om de beste zorg te kunnen bieden aan onze klanten en om het verschil te maken in de levens van mensen die zorg nodig hebben. Dit is wat ons drijft en wat ons steeds weer inspireert om door te gaan met het opbouwen van ons bedrijf.”

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

× Hoe kan ik je helpen?